Bowflex C7 Indoor Bike


Robustan i atraktivan sobni bicikl s potencijalom zabave
Donji nosač: Fiksni zupčanik
Kontrola otpora: Ručna
Dual-link pedale s nožnim vodilicama
Multisport upravljač podesiv po visini
Sjedalo za trkaći bicikl
JRNY konzola iz Bowflexa
Kompatibilan s aplikacijama Peloton i Zwift (samo putem TV-a, tableta ili pametnog telefona)
Povezivost: Bluetooth – Wifi – USB priključak za punjenje
Neograničeni korisnički profili
Pristup aplikaciji "Istraži svijet".
7" zaslon osjetljiv na dodir
Ugrađeni uređaj za tablet ili pametni telefon
Uključene su 2 x 1,5 kg bučice
Maks. težina korisnika: 147 kg
Postavljanje dimenzija - Bowflex C7 sobni bicikl: (D) 128,5 cm x (Š) 54,1 cm x (V) 132,8 cm
Tehničke informacije:
Sustav kočenja: ručno podesiva magnetska kočnica
Kontrola otpora neovisna o RPM
Računalo:
Zaslon: trajanje, udaljenost, RPM, kalorije, otkucaji srca
Razine otpora: 100
Značajke:
mjerenje otkucaja srca: + remen za prsa (prodaje se zasebno)
Prsni remen za telemetrijsko mjerenje otkucaja srca prodaje se zasebno
Podešavanje sjedala: vodoravno, okomito
kombinirane pedale

Sobni bicikl Bowflex C7 izgleda privlačno s robusnim dizajnom
Sobni bicikl Bowflex C7 ima atraktivan i robustan okvir u crnoj i crvenoj boji, koji je opremljen dodatnim poprečnim nosačem za još bolju stabilnost. To ovisi o osloncima za noge koji kompenziraju, gdje je to potrebno, neravne podove kako bi se bicikl mogao fleksibilno koristiti na bilo kojoj površini. Štoviše, sobni bicikl Bowflex C7 opremljen je okomito i vodoravno podesivim trkaćim sjedalom. Uz višesportski upravljač podesiv po visini, moguće je zauzeti najbolje moguće držanje za optimalne rezultate vježbanja.
Privlačna 7“-JRNY konzola sa zaslonom osjetljivim na dodir čini svaki trening ugodnim
7“-JRNY Bowflex C7 Indoor Bike zaslon osjetljiv na dodir kombinira podršku za profesionalnu obuku s optimalnom vrijednošću zabave kako bi odgovarajuća funkcija uvijek bila dostupna u skladu s vrstom uključene obuke. Kroz intenzivne sesije, ugrađena funkcija treniranja uvijek vam je dostupna i preporučuje pravu vježbu prema vašim ciljevima vježbanja. Na taj način možete postići svoje ciljeve treninga na najbrži mogući način! Štoviše, magnetsko podešavanje sile kočenja može se vrlo fino podesiti u do 100 koraka. Također, možete se voziti u prekrasne krajolike i gradove diljem svijeta s pristupom integriranoj aplikaciji "Explore the World". Za ležerne nedjeljne sesije ili oporavak od bolnih mišića prethodnog dana, možete nastaviti piti najnovije vijesti s Netflixa ili Amazon Primea.
Ostanite povezani s pravim klasicima
Sobni bicikl Bowflex C7 ima USB priključak za punjenje i stoga se može spojiti na vaš Wifi i Bluetooth. Ovi atributi uvelike jačaju funkcionalnost bicikla. Nadalje, aplikacije za vježbanje kao što su Peloton ili Zwift mogu se pregledati na vašem pametnom TV-u, tabletu ili pametnom telefonu dok vježbate. Praktični držač za pametni telefon i tablet stoga jamči udobnost pri korištenju, a isporučena Bluetooth traka za ruku pruža korisne informacije o tempu i otkucajima srca.
Značajke s korisnim dodacima
Sobni bicikl Bowflex C7 isporučuje se s dvije dual-link pedale koje osiguravaju optimalan prijenos snage preko nožnih vodilica. Bicikl je dodatno opremljen s 2 držača za boce za piće kako biste se mogli osvježiti u bilo kojem trenutku. {vaar:bezeichnung} uključuje dva transportna valjka za udobno korištenje prije i poslije treninga. Za daljnje vježbanje trupa, dvije bučice od 1,5 kg pričvršćene su na multisport upravljač.
Sve u svemu, sobni bicikl Bowflex C7 pravi je svestrani bicikl što se tiče sobnih bicikala i čini profesionalce kao i rekreativce jednako sretnima svojim jedinstvenim iskustvom vožnje!