Bowflex SelectTech Bluetooth® 560


Detalji proizvoda: Bowflex SelectTech Bluetooth® 560
Bowflex SelectTech 560 set bučica - prve pametne bučice na svijetu!
Svaka bučica se može podesiti od 2,3 do 27,2 kg.
Podesite težinu jednostavnim okretanjem držača bučice
Integrirana Bluetooth® Smart tehnologija sinkronizira podatke o vježbanju s aplikacijom Bowflex

Aplikacija Bowflex SelectTech kompatibilna je s Apple uređajima na iOS 9.0 ili novijoj verziji i većini Android uređaja s verzijom 5.0 ili novijom.

Broji ponavljanja, serije treninga i podignutu težinuAplikacija Bowflex SelectTech sadrži 70 vježbi treninga i bilježi vaše sekvence pokreta
Izvrstan prikaz slijeda pokreta u stvarnom vremenu

Potrebne dvije AA baterije (nisu uključene)

Postavljanje dimenzija - Bowflex SelectTech Bluetooth® 560: (D) 40 cm x (Š) 23,6 cm x (V) 21,9 cm

Prvi pametni set bučica na svijetu
Provjereni sustav s bučicama Bowflex godinama uživa veliku popularnost u sektoru kućnog fitnessa. Nove i patentirane bučice SelectTech 560 podižu trening snage na višu razinu. Inovativne bučice imaju integriranu Bluetooth® Smart tehnologiju. Ako se koristi s besplatnom aplikacijom Bowflex 3DT, sustav s bučicama postaje osobni trener.
Integrirani senzor ne bilježi samo broj ponavljanja i serija, već i količinu sagorjelih kalorija kao i brzinu i izvedbu vježbe. Uz pomoć aplikacije možete pratiti svoje vježbanje u stvarnom vremenu na svom pametnom telefonu ili tabletu. Aplikacija jednostavna za korištenje također sadrži više od 70 različitih vježbi i videozapisa koji objašnjavaju kako ih pravilno izvoditi. Otkucaji srca također se mogu izmjeriti opcijski dostupnim remenom za prsa, kako bi vaš napredak u treningu bio još mjerljiviji.
16 pari bučica u jednom setu
Kupnja novog seta bučica Bowflex 560 štedi vas potrebe da zasebno kupujete 16 različitih pari bučica. Dvije pojedinačne bučice mogu se lako podesiti od 2,27 do 27,2 kg. Kompaktne bučice se mogu podešavati okretanjem ručke. Težina treninga koju koristite je prikladno prikazana na LCD zaslonu bučice. To se može prikazati u funtama i kilogramima.
Bowflex predstavlja najvišu kvalitetu u kućnom fitnessu. Bučice SelectTech 560 izuzetno su robusne i kompaktne. Njihov jednostavan i elegantan dizajn može se lako integrirati u bilo koju prostoriju za vježbanje. Bučice se dobro drže zahvaljujući udobnom držanju. Uz pomoć inteligentne aplikacije i integrirane Bluetooth® tehnologije, kompaktni sustav nudi vrhunski trening s bučicama.